Reacties

 • Naar aanleiding van een gesprek met Judith denk ik regelmatig tijdens een sales gesprek aan de tips die Judith heeft gegeven!
  De tips kenmerken zich door een open en frisse blik op zaken doen.
  Willem Borger – KA3.IT Kantoorautomatiseerders en Webbouwers

 

 • Judith ken ik als een gedreven ondernemer die weet dat “geven loont” en daar ook naar leeft. Tijdens de Certified NetworkerII training in 2012, die wij samen volgden, heeft Judith mij haar kennis en kunde gedeeld over het onderhouden en intensiveren van netwerkrelaties. Zij past in de praktijk toe wat de essentie van Aanbevelingemarketing voorstaat. Ik zal haar zeker aanbevelen als expert op dit gebied.”
  Tienko Siersema –  “Meester in verbinden”

 

 • Ik heb Judith ontmoet via mijn netwerk. Judith is nuchter, praktisch en inspirerend. Mede door Judith heb ik besloten om als zelfstandig adviseur verder te gaan. Een stap waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. Vanaf het eerste gesprek heeft ze mij tips en advies gegeven om te ontdekken wat ik wil en waar mijn passie ligt. Ons gesprek gaf mij het zetje in de juiste richting. Maar ook in de vervolggesprekken weet ze mij telkens weer te prikkelen en te enthousiasmeren waardoor ideeën meer vorm krijgen en ik weer een aantal handvatten heb om gelijk hiermee verder aan de slag te gaan.Als je ook worstelt met een loopbaanvraagstuk of hoe je als beginnende ondernemer vervolgstappen kunt maken adviseer ik om de hulp en expertise van Judith in te schakelen.
  Belinda Dekkers – BClair

 

 • Judith is een fantastische, empathische en bevlogen vrouw, die praktisch is ingesteld en gericht om te luisteren naar wat de ander nodig heeft. Hoe meer ik haar leer kennen, hoe meer waardering ik heb voor haar manier van zijn en van ondernemen: zakelijk en toch warm.
  Een mooie vrouw, met wie het goed sparren is en die meer dan uitstekend in staat is om de theorie te vertalen naar de praktijk, op een nuchtere wijze en met twee voeten op de grond. Het is een verademing om met jou samen te werken, Judith!
  Bianca Kroon – Auteurscollege