Over Judith de Pagter

judithdepagterIk ben opgegroeid in een huisartsengezin op het platteland in de jaren zestig. Iedereen in het gezin stond altijd klaar voor de hulpbehoevende zieke mens. Dienstbaar zijn aan mensen was het centrale thema. Als het druk was, sprongen wij bij  waar dat kon. Je zou dus kunnen zeggen dat het dienstbaar zijn mij met de paplepel is ingegoten. Helpen van mensen en ze met elkaar in contact brengen  waar mogelijk, geeft mij een enorme voldoening. Dat is de reden waarom ik het verbinden van mensen via online en offline netwerken met behulp van LinkedIn geweldig vind. Dat enthousiasme breng ik met passie op mensen over.

Mijn carrière startte ik in 1982 op 21 jarige leeftijd bij de Nederlands-Franse Kamer van Koophandel in Parijs. Ik heb daar met heel veel plezier bijna 3,5 jaar gewerkt en geleefd. Dat is mijn link met Frankrijk en de Arc de Triomphe.

Na 20 jaar in het internationale directiesecretaressevak te hebben gewerkt voor allerlei ondernemingen in binnen- en buitenland, ben ik gestart met een carrièreswitch naar facilitair projectmanagement in 2002. In 2007 heb ik mijn eigen bedrijf Reciproc gestart, gericht op facilitair projectmanagement. Toen de huisvestingsmarkt kromp , diende de noodzaak zich aan terug te vallen op andere talenten die ik in mij had.

In december 2008 ben ik lid geworden van een professioneel netwerk (BNI), waar ik enorm veel heb geleerd. In 2009 ben ik gevraagd als BNI-coach voor 2 netwerkgroepen. Daarvoor heb ik een internationale training gedaan. Eigenlijk ben je als BNI-coach bezig met veranderingsmanagement van ondernemers. Een leerzame periode! In 2012 heb ik de opleiding Certified Networker bij Referral Institute Nederland gevolgd. Daar heb ik geleerd hoe ik mijn onderneming op basis van aanbevelingenmarketing kan laten bloeien.

In december 2009 hield ik een eerste lezing over LinkedIn, gevolgd in februari 2010 door workshops LinkedIn voor beginners en gevorderden. Deze workshops geef ik als open inschrijvingsworkshops, maar ook op maat voor bedrijven en instellingen. In 4 jaar tijd heb ik ruim 1.000 cursisten op praktische wijze geholpen LinkedIn te begrijpen en kennisachterstanden weg te werken. Als trainer heb ik andere vaardigheden moeten ontwikkelen die ik prima voor de coachingpraktijk kan inzetten.

Via Triomphe Coaching kan ik ZP-ers laten profiteren van mijn jarenlange ervaring als professional in vele verschillende werkomgevingen, als professioneel netwerkerker (BNI), als ondernemerscoach bij BNI om ondernemers vertrouwd te maken met aanbevelingenmarketing, als trainer bij delinkedintraining.nl. Alle ervaringen in mijn leven (zowel professioneel als persoonlijk) komen samen op het plein onder de triomfboog. Nu ben ik er klaar voor om dat met andere ondernemers te delen!

Triomphe Coaching is er voor jou!